Kinderen/Jongeren

TrainingIedereen verwacht wat van je. School, je ouders, vrienden, misschien een bijbaantje, kortom, er komt heel veel op je af. Er zijn momenten dat je daar even geen raad meer mee weet. Dat je het niet meer kan overzien. Dat het niet meer lukt om het op de juiste manier op te lossen.

 

Wat nu?

Dan kan een steuntje in de rug je een heel eind op weg helpen. Bijvoorbeeld een training, om beter met je woede om te leren gaan. Of een training om je faalangst de baas te worden met leuke, maar effectieve oefeningen.

 

Je bent niet de enige!

Soms voelt het of dat je de enige bent die deze problemen heeft. We kunnen je wat vertellen; dat is niet zo! Daarom bieden wij trainingen aan voor kinderen en jongeren net als jij, die tegen dezelfde dingen aanlopen.

 

Aanbod

2skills biedt verschillende individuele- en  groepstrainingen aan.  Na een eerste oriënterend gesprek wordt samen met jou gekeken welke training het beste bij je past.
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, kijk bij de trainingen die je aanspreken voor meer informatie. Je kan ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

Comments are closed.