Weet wat je wilt

Training

Cursus Lichaamswerk voor volwassenen

Wie ben ik? Wat wil ik nou eigenlijk echt? Wat is mijn kracht en waar liggen mijn grenzen? De antwoorden liggen in jezelf. Je hoeft alleen nog maar te leren luisteren!

 

Voor wie

Dit is een training voor volwassenen die beter in contact willen komen met hun lichaam, gevoel en intuïtie.
Wil jij op een speelse en ontspannen manier ontdekken wie je bent, wat je echt wilt, wat je kracht is en waar jegrenzen liggen? Dan is deze cursus geschikt voor jou.

 

Doel

Tijdens deze cursus leer je beter luisteren naar je lichaam, gevoel en intuïtie. Door af te stemmen op de signalen in je lijf, krijg je een stevige basis om vanuit jezelf keuzes te maken. Na deze cursus zul je beter in staat zijn om precies datgene te gaan doen wat goed voor jou is en waar jij blij van wordt.

 

Duur

8 avonden van 2,5 uur

 

Omschrijving

Vreugde, Vrij zijn en Genieten van jezelf. Dat zijn de drie belangrijke pijlers in de cursus ‘Lekker in je lijf!’

 

Tijdens deze cursus leer je op een ontspannen, speelse en ervaringsgerichte manier beter luisteren naar je lijf. Het is een zeer gevarieerde cursus, waarin we allerlei werkvormen gebruiken. Daardoor is elke cursusavond niet alleen leerzaam maar ook leuk! Werkvormen die we gebruiken zijn spel, psychodrama, beweging, lichaamswerk, dans, adem, contactoefeningen, inquiry en mindfulness.

 

Elke avond heeft dezelfde opbouw en is steeds gekoppeld aan een ander thema:

  • Wie ben ik?
  • Wat wil ik?
  • Wat is mijn kracht?
  • Wat zijn mijn grenzen?
  • Mezelf mogen zijn
  • Vrijheid
  • Genieten
  • (Harts)contact, ik en de ander

Trainer(s)

Deze training wordt gegeven door een bij Bodymind opgeleid Lichaamsgericht therapeut. Met enthousiasme en liefde voor het vak, het lichaam en jij als mens, worden de avonden begeleid. Zodat jij op een prettige en veilige manier op zoek kunt gaan.

 

Er wordt altijd gewerkt met een assistent en/ of een co-trainer (afhankelijk van het aantal deelnemers) zodat een ieders proces optimaal bewaakt wordt.

 

Data, tijden en locatie(s)

In het najaar van 2012 start de eerstvolgende training.

 

Kosten

 

 

Comments are closed.